Autor: Rainer Saad • 31. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Barclays tõstis Nokia aktsia hinnasihti

Briti pank Barclays tõstis Nokia aktsia hinnasihi viiel eurolt 5,45 eurole, kuid hoiatas, et ebakindlus pole veel kadunud.

"Kuigi Nokia Solutsions Networks teatas üllatavalt tugevatest marginaalides, võib konkurentsi ja hinnasurve tõttu üksuse käive järgmisel aastal langeda," teatas Barclays. Panga sõnul on Nokia patendiportfell väärtuslik, aga raske on hinnata, mis ulatuses Nokia seda rahaks teeb.

Samuti seab Barclaysi küsimärgi alla kaardirakendusüksuse HERE jätkusuutlikkuse.

Helsingi börsil on Nokia aktsia 0,7% üleval, makstes 5,61 eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052