Autor: Rainer Saad • 5. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärimaailma tipud, keda Twitteris jälgida

Twitteris on palju ärimaailma tegelasi, aga mõnda neist tasuks kohe kindlasti jälgida.

Alljärgnevad inimesed on ettevõtete juhid ja tuntud investorid, kelle säutsud Twitteris mõjutavad aktsiate hindasid. Seetõttu soovitab CNBC neil kindlasti silma peal hoida.

Carl Icahn, miljardär ja Icahn Enterprises enamusaktsionär, Pacific Investment Managementi üks asutajaid, Tesla juht, Yahoo juht, Apple’i juht, maailmakuulus investor ja Berkshire Hathaway juht, Twitteri juht

Bill Gross

Elon Musk

Marissa Mayer

Tim Cook

Warren Buffett

Dick Costolo

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052