Autor: Rainer Saad • 19. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bitcoini hind kukkus 30% pärast 900 dollarini jõudmist

Pärast rekordkõrge 900 dollarini jõudmist kukkus bitcoini hind Mt. Gox börsil üle 30% 585 dollarini. Pärast tõusis see ligi 800 dollarini.

Analüüsifirma Kapron Asia juht Zennon Kapron ütles CNBC-le, et arvestades virtuaalraha hinna kiiret tõusu, oli korrektsioon loomulik. Tema sõnul ei ole bitcoini hind mull. „Praegused väärtused, mida me näeme, ei ole kindlasti õiged. Kui bitcoinist saab ülemaailmne maksevahend, millega saab osta näiteks bensiini ja toitu, saab selle väärtus olema palju kõrgem,“ ütles Kapron. „Seetõttu näeme me enne mitmeid korrektsioone, kui millegi stabiilseni jõuame.“

Alates eelmise aasta novembri keskpaigast, on bitcoini hind rohkem kui 50kordistunud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052