Autor: Raido Neemre • 3. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

China Mobile ja Apple on kokkuleppele lähedal

Peale aastatepikkust jagelust võib Apple viimaks China Mobile-ga, kes hakkaks Hiinas iPhone edasi müüma, lepingu sõlmida, vahendas Fortune.com.

Veebileht postitas ekraanitõmmise China Mobile tütarettevõttelt, mis teatas, et iPhone 5s ja 5c – Apple uusimad mudelid, jaoks hakatakse eeltellimusi vastu võtma.

Fortune kohaselt on see seni selgeim viide, et China Mobile ja Apple on lõpuks, peale aastatepikkusi spekulatsioone kokkuleppele jõudnud.

Kui iPhone tootja paiskas oma uued nutitelefonid turule, spekuleeriti laialdaselt, et China Mobile 740 miljonit klienti saavad uutest nutitelefonidest samuti osa. Siiski ei ole seni midagi veel avalikustatud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052