Autor: Rainer Saad • 6. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BlackBerry ustavaim klient on Obama

Raskustes Kanada mobiiltelefonitootja BlackBerry on viimastel aastatel kaotanud palju kliente, kuid turvalisuskaalutlustel ei tohi USA president Barack Obama enda BlackBerryt Apple’i menutelefoni iPhone vastu vahetada.

Endine CIA töötaja Edward Snowden avalikustas, et Apple ja mitmed teised tehnoloogiafirmad võimaldasid NSA-l jälgida inimeste andmeid. Ettevõtted ise on neid süüdistusi eitanud, kirjutas Reuters.

Viimastel aastatel on BlackBerry kaotanud turuosa Androidi nutitelefonidele ja iPhone'ile.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052