Autor: Rainer Saad • 13. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsofti uueks juhiks võib saada Qualcommi juhtivtöötaja

Microsofti nõukogu võib enda uueks tegevjuhiks Steve Ballmeri asemel nimetada 44aastase Qualcommi tootmisdirektori Steve Mollenkopfi, kirjutas Bloomberg.

Mollenkopf on koos mitme teise kandidaadiga nö tõsises nimekirjas, kuhu kuulub ka üks Microsofti juhtivtöötaja Satya Nadella ning mitu välist kandidaati. Kuigi Ford Motori juhti Alan Mulallyt on viimastel kuudel peetud üsnagi tugevaks kandidaadiks, on tema kogemus tehnoloogiavaldkonnas nõrk.

Ballmer ütles augustis, et kavatseb aasta jooksul Microsofti juhi kohalt lahkuda. Eelmisel kuul teatas Bill Gates, et nii tema kui ka teised Microsofti juhtivtöötajad on kohtunud paljude kandidaatidega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052