Autor: Rainer Saad • 13. detsember 2013

Microsofti uueks juhiks võib saada Qualcommi juhtivtöötaja

Microsofti nõukogu võib enda uueks tegevjuhiks Steve Ballmeri asemel nimetada 44aastase Qualcommi tootmisdirektori Steve Mollenkopfi, kirjutas Bloomberg.

Mollenkopf on koos mitme teise kandidaadiga nö tõsises nimekirjas, kuhu kuulub ka üks Microsofti juhtivtöötaja Satya Nadella ning mitu välist kandidaati. Kuigi Ford Motori juhti Alan Mulallyt on viimastel kuudel peetud üsnagi tugevaks kandidaadiks, on tema kogemus tehnoloogiavaldkonnas nõrk.

Ballmer ütles augustis, et kavatseb aasta jooksul Microsofti juhi kohalt lahkuda. Eelmisel kuul teatas Bill Gates, et nii tema kui ka teised Microsofti juhtivtöötajad on kohtunud paljude kandidaatidega.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112