Autor: Rainer Saad • 18. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bitcoini hind kukkus ligi 30%

Viimastel nädalatel on bitcoiniga seoses kerkinud esile Hiina, mis keelas enda institutsioonidel digiraha kasutamise. Nüüd teatas suur bitcoiniäri idufirma BTC China, et ei saa enam jüaanides arveldada.

Bitcoini viimaste kuude edulugu toitiski Hiina, kus isegi otsingumootor Baidu hakkas bitimüntides arveldama. Nüüd on see paraku ajalugu.

Eelmisel kuul tõusis bitcoini hind üle 1200 dollari taseme, täna kaupleb see 481 dollaril. 24 tunniga on Bitcoini hind kukkunud ligi 30%.

Halvasti on läinud ka teistel digirahadel, mis on 24 tunniga suure kukkumise läbi teinud. Litecoin on kaotanud 40% oma hinnast, Peercoin 35%, Namecoin 40%, Quark 44%, ProtoShares 44% ning WorldCoin 42%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755