19. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, mida eestlased tänavu sagedamini googeldasid

Google avalikustas iga-aastase Year End Zeitgeisti, mis annab ülevaate aasta jooksul tehtud päringutest nii Eestis kui mujal maailmas. Eesti kõige populaarsemad päringud olid seotud kohalike valimistega, pannkoogi retsepti ja armastuse definitsiooniga.

Selle aasta otsingumootori päringute tipus troonisid kindlalt Robbie Williams ning kohalikud valimised. Hollywoodi näitleja Paul Walkeri ootamatu surm muutis veel viimasel hetkel otsingutulemuste pingerida, sest näitleja nimepäringuid tehti pärast kurva uudise avalikustamist väga palju. Eestlastele oli selle aasta kõige populaarsem dilemma „õigesti või õieti”, millele järgnes „mõtetu või mõttetu”. Kõige enam otsisid eestlased Google’i vahendusel pannkoogi retsepti ning armastuse definitsiooni.

Populaarseimad päringud Eestis

1. Valimised

2. Robbie Williams

3. Paul Walker

4. Eurovision 2013

5. Eesti Laul 2013

6. Gumball 3000

7. Rock Summer

8.  Katrin Silman

9. Tuludeklaratsioon 2013

10. Jackie Chan

Kõige rohkem otsitud inimesed Eestis

1. Paul Walker

2. Robbie Williams

3. Katrin Silman

4. Jackie Chan

5. Cory Monteith

6. Will Smith

7. Relika Roostalu

8. Kärt Krikmann

9. Meelis Kaldalu

10. Silvi Vrait

Kõige rohkem otsitud retseptid Eestis

1. Pannkoogi retsept

2. Lasanje retsept

3. Muffini retsept

4. Mojito retsept

5. Tortilla retsept

6. Pitsa retsept

7. Tiramisu retsept

8. Vahvli retsept

9. Risoto retsept

10. Pesto retsept

Autor: Kristi Malmberg, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474