Autor: Ave Lepik • 30. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Adcash avab kontori Pariisis

Online-reklaami võrgustik Adcash OÜ avab peagi kontori Pariisis, et tugevdada esindatust Lääne-Euroopas. Lisaks plaanib ettevõte palgata peakontorisse Tallinnas uusi spetsialiste.

„Pariisi kontori avamine on oluline samm meie kasvustrateegias, oleme seni igal aastal avanud ühe uue kontori ja kahekordistanud töötajate arvu. Soovime lähiajal oma Tallinna meeskonda täiendada mitme spetsialistiga, mis aitaks meil tihedal online-reklaami firmade turul tipus püsida,“ ütles Adcashi tegevjuht Thomas Padovani ettevõtte pressiteate vahendusel.

Adcashi peakontor asub Tallinnas, harukontorid Bulgaarias Sofias, Mehhikos Queretaros ja Prantsusmaal Pariisis. Adcash annab Eestis tööd 35 inimesele, kokku töötab Adcashis 53 inimest. Pariisi südalinna kontoris alustab tööd esialgu neli inimest.

Adcashi reklaamikliendid on ettevõtted Prantsusmaal, Suurbritannias, Hispaanias, Itaalias, Bulgaarias, Türgis, Venemaal, Mehhikos, Hiinas, Indias ja Eestis. Adcash vahendab klientide reklaame 249 riiki ja regiooni.

Adcashi suuremad reklaamikliendid on online-mänge loovad ettevõtted, aga ka teised firmad, kes soovivad end veebis võimalikult tulemuslikult reklaamida. Adcashi vahendusel jõuab klientide reklaam üle 80 000 veebilehele ja iga päev enam kui 90 miljoni unikaalse kasutajani.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755