Autor: Marek Mühlberg • 30. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 uueks juhiks saab Argo Virkebau

Tele2 grupp kinnitas, et veebruarist saab ametlikult Eesti üksuse uueks tegevdirektoriks senine finantsjuht Argo Virkebau.

Tele2 grupi Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonnajuhi Niklas Sonkini sõnul toimus Eesti üksuse juhi leidmiseks rahvusvaheline konkurss, millel osalesid väga tugevad kandidaadid kolmest riigist. “Argo tutvustas meile oma visiooni ja see oli väga tugev ning ühtlasi on hea kui kohalikku ettevõtet juhib eestlane,” ütles Sonkin ja lisas, et Argole pandud eesmärgid pole lihtsalt täidetavad.

Argo Virkebau sõnul jätkab ta ettevõtte senist kurssi, kuid toob juhtimisse start-up ettevõtetelt võetud stiili. “Telekomiturg muutub pidevalt ja siin peab käituma sama kiirelt kui väike, aktiivne, hierarhiavaba ja natuke hull firma,” ütles Virkebau ja lisas, et tema isiklik eesmärk on edaspidi tuua esimesena Eestisse ka uusi teenuseid ja natuke turgu raputada.

“Suurendasime Eestis oluliselt oma tootevalikut ja seda rida jätkame. Samuti pöörame rohkem tähelepanu klienditeenindusele ja sellele, et praegused kliendid oleks õnnelikud,” lubas Virkebau.

“Suurte käimasolevate ettevõtmistena lõpetame tänavu Eestis kogu olemasoleva raadiovõrgu väljavahetamise ning käivitame üleriigilise 4G võrgu,” ütles Virkebau.

“Grupi tasemel annan ma endast parima, et Eesti osakaalu tõsta ning tuua siia rohkem tööd ja töökohti,” ütles Virkebau.

Ärijuhtimise magistrikraadiga Argo Virkebau töötas viimased seitse aastat Tele2 Eesti finantsjuhina. Argo Virkebau on varasemalt töötanud ka AS Kuusakoski finantsjuhina ning teistes Eesti suurettevõtetes. Argo Virkebau jätkab ka Tele2 finantsjuhi kohuste täitmist uue inimese selgumiseni.

Tele2 Eesti endine juht Mindaugas Ubartas edutati novembris kontserni ühe suurima tegevusturu – Kasahstani äridirektoriks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755