25. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BBC: Eesti on Balti Silicon Valley

Eestis on rohkem idufirmasid inimese kohta kui ükskõik millises teises Euroopa riigis, tutvustas BBC korrespondent Eestit, mida ta nimetas Balti riikide Silicon Valleyks.

ERRi uudisteportaal vahendab, et sarjas „Next Silicon Valleys“ tutvustas BBC korrespondent Nigel Cassidy Eestit kui tehnoloogiagiganti, mida on võimalik nimetada Baltimaade Silicon Valleyks.

Videos sõidab reporter ringi Stigobike'iga, mis on vaid 15-kilogrammine kokkukäiv elektrijalgratas. Lisaks tehakse juttu TransferWise'i, pankade vahendustasuta rahvusvahelisi ülekandeid pakkuva start-up'i juhi Taavet Hinrikusega.

Lisaks Eesti kui Skype'i sünnimaa tutvustamisele antakse ülevaade ka robotmannekeenist Fitsme, maailma suurimast online mängude tarkvara tootjast Playtech.

Loe lähemalt BBC tehnoloogiauudiste portaalist.

Autor: Ave Lepik, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755