Autor: Romet Kreek • 25. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung tutvustas Galaxy S5te

Samsung Electronics tutvustas Galaxy S5 nutitelefoni, millel on sõrmejäljelugeja ja praegusest mudelist suurem ekraan, vahendab Bloomberg.

Veekindla S4 kauem kestva akuga telefoni müük algab 11. aprillil. Tehnikaime, mida tutvustati Barcelonas kongressil, kasutab Google’i Android tarkvara. Telefonil on 4G ja WiFi võrkude tarvis allalaadimise kiirendaja.

„Mina ei usu, et uus S5 midagi suures mängus muudaks," ütles Leading Investment & Securitise analüütik Oh Sang Woo. „Siiski, telefoni võidakse müüa aastas 50-60 miljonit eksemplari ja see annab suure panuse Samsungi tulemustesse.“

Uus telefon tuleb turule neljas värvivariandis – musta, valge, kuldse ja sinise korpusega. Meetri sügavuses vees peaks telefon vastu pidama 30 minutit. Põhikaamera resolutsioon on 16 megapikselit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755