Autor: Ave Lepik • 3. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nortalist sai Ajujahi suurtoetaja

Tarkvaraettevõte Nortal asus ettevõtluskonkursi Ajujaht suurtoetajaks.

Nortali juhi ja Ajujahi žürii liikme Priit Alamäe sõnul on ka Nortal olnud kasvulavaks paljudele innovaatilistele lahendustele, näiteks väga konkurentsivõimelised tarkvaraettevõtted ZeroTurnaround ja Plumbr, mille toodete abil säästavad paljud olulised ja suured organisatsioonid üle maailma nii raha kui aega.

Ajujahi 8-osaline telesaade jõuab Eesti Televisiooni eetrisse 17. märtsist ning päädib superfinaaliga 7. mail. Teležürii liikmed on Aivar Roop (EAS), Mart Maasik (SEB), Priit Alamäe (Nortal), Indrek Kasela, Andrei Korobeinik ning Heldur Meerits.

EASi ellukutsutud ettevõtluskonkursi Ajujaht partner on SEB, suurtoetaja Nortal. Ajujahti toetavad Ülemiste City, Borenius, Levira, Deloitte, Tallinna Ettevõtlusamet, Tartu linn ja Tartu Loomemajanduskeskus ning Nasdaq. Konkursi meediapartner on Delfi ning ruumipartner Eesti Hotellide ja Restoranide Liit. Aastatel 2012–2015 viivad Ajujahi konkurssi ellu CPD Arenduskeskus, Connect Estonia, Eesti Startupi Juhtide Klubi ja Idea PR.

Ajujahti korraldab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755