Autor: Indrek Kald • 17. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustas nimekirjas olev veebipood jätkab Facebookis

Tarbijakaitseamet hoiatab inimesi e-poodi trendy.ee haldava Tradekey OÜ eest, kes on ameti kodulehel olevas e-kauplejate mustas nimekirjas, ent jätkab tegevust.

Kuigi ettevõte on praeguseks lõpetanud kauplemise oma kodulehel, müüb ta kaupa edasi Facebookis. Tradekey ainuomanik on Deniss Kalinkin.

Mullu septembrist kuni aasta lõpuni sai tarbijakaitseamet trendy.ee kohta tarbijailt 21 kaebust. Amet lisas ettevõtte novembris musta nimekirja, kuna firma jättis tarbijatele kauba tarnimata, raha tagastamata ning keeldus kaebusi lahendamast. Tänavu on tarbijad esitanud firma kohta üheksa kaebust.

Trendy.ee on lahendanud vaid üksikuid kaebusi, kuid alles pärast seda, kui tarbija on teinud avalduse tarbijakaitseameti juures tegutsevale tarbijakaebuste komisjonile. Ametile teadaolevalt on enamik tarbijate nõudeid siiani täitmata, samuti pole firma vastanud ühelegi ameti kirjale.

Kuna trendy.ee on jätkuvalt ameti mustas nimekirjas, siis soovitab tarbijakaitseamet tõsiselt kaaluda alternatiivseid ostukohti enne sellelt ettevõttelt ostmist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755