11. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Icahni tüli eBayga sai lõpu

eBay teatas täna, et on jõudnud aktivistinvestori Carl Icahniga kokkuleppe tõmmata tülile joon alla enne firma aktsionäride üldkoosolekut.

Uue kokkuleppe kohaselt võtab Icahn tagasi enda aktsionäride üldkoosolekuks esitatud päevakorrapunkti, milles taotles eBayle kuuluva PayPali mahamüümist, ning samuti loobub kahe uue nõukoguliikme esitamisest, vahendab MarketWatch.

eBay omalt poolt nõustus määrama sõltumatu nõukogu liikme, kelleks saab praegu CVS Caremarki nõukogu esimehe rolli kandev David Dorman. Varasemalt on Dorman olnud AT&T tegevjuht ning nõukogu esimees.

"Me mõlemad usume tugevalt nii eBay kui PayPali suurde potentsiaali ning ma olen avastanud, et mitmed tema ideed on väga köitvad," ütles eBay tegevjuhile John Donahoele viidanud Icahn.

"Sellegi poolest ma endiselt usun, et eBay võidaks PayPali müügiga lähitulevikus ning ma plaanin seda teemat jätkata konfidentsiaalsetes vestlustes ettevõttega," kirjutas Icahn, kes sõlmis konfidentsiaalsuslepingu eBayga, mille alusel ta ei või mitte avalikku infot levitada.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474