Autor: Kadrin Karner • 29. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: RockIT rokkis täiega

Reedel toimunud järjekorras juba viiendal RockIT peol astus lavale kümme Eesti IKT ettevõtete bändi. 

„Aasta aastalt on bändide tase tõusnud, lavashowd põnevamaks läinud ja ka kostüümid aina ägedamaks läinud,“ ütles ITL-i projektijuht ja ürituse korraldaja Doris Põld. Kuigi lavale soovis tulla enamgi, kui kümme bändi, ajakava esinejate arvu suurendad ei võimalda. „Publikut oli eelmise korraga võrreldes uhkemalt, rokkijaid lava ees üle 800,“ sõnas Põld.

Küsimusele, kas ürituse algusaegadel kujutasid korraldajad ette, et sellest saab traditsioon nagu ta täna on, vastas Põld, et tegelikult ei plaaninud nad kunagi korraldada midagi bändide võistluse sarnast, vaid tahtsid lihtsalt kokku tuua ägedad inimesed, teha koos head muusikat ning pakkuda IKT ettevõtetele võimalust ennast teisest ja hoopis rajumast küljest näidata. „See, et sellest on saanud traditsioon ja me seda igal aastal korraldanud oleme, on puhtalt ITL-i liikmete nõudmine.“

Selleaastase peo üllatajatest rääkides tõi Põld välja neli nö uut tulijat. „Eriline esineja oli ITLi koor, kes pani ürituse tarbeks kokku bändi PunkBit ning korraga oli laval bänd koos koori ja väga raju kavaga. Ülejäänud olid juba staažikad tegijad, kes osalenud vähemalt kolmel korral, mõni veteran ka juba viiel korral,“ rääkis Põld.

Küsides Doris Põllu käest, mida toob tulevik sellele üritusele, vastas ta, et kui ITl-i liikmed nõuavad, siis toob tulevik ka uue peo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755