Autor: Silja Oja • 12. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristjan Seema läks Tele2-e tagasi

SEB turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni juht Kristjan Seema naases Tele2-e turundus- ja müügidirektoriks ning juhatuse liikmeks.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Argo Virkebau sõnul töötas Kristjan Seema Tele2-s 13 aastat, mis teeb temast suurima kogemusega turundusjuhi sektoris. “Me oleme pikalt koos tegutsenud ja meie visioon klapib. Kristjan ühendab ettevõttes turundus- ja müügiosakonnad, et mõlemad harud efektiivselt ja täpselt ühte sammu käima panna,” ütles Virkebau.

Kristjan Seema sõnul on Tele2 vahepealsetel aastatel hoidnud hästi oma hinnapositsiooni ning võrgu kvaliteet on viidud tipptasemele. “Soodsaim hind jääb, seda luban. Peamine väljakutse on viia inimesteni fakt, et Tele2 mobiilivõrk on väga hea ning et teeme sel aastal suuremahulise investeeringu avades Eesti kõige moodsaima sidevõrgu ja üleriigilise 4G. Kasutamata potentsiaali on ja veel on palju ettevõtteid, mis pole veel enda sidekulusid üle vaadanud ja maksavad aastatetaguseid tariife,” ütles Seema.

Kristjan Seema sõnul on teine suur eesmärk Tele2-le kuuluva Televõrgu ASi teenuste emafirmaga ühendamine. “Me saame koos pakkuda palju rohkem kui pelgalt mobiilikõned, näiteks tavatelefon, magistraalside, püsiinternet ja mitmed uued arendatavad teenused ja erilahendused ettevõtele,” rääkis Seema strateegiast.

Kristjan Seema ajal väljatöötatud reklaamikontseptsioonid ning ka Tele2 sõprade reklaamiseeria võitis mitmeid reklaamiauhindu ning tõi ettevõttele aastateks meeldivaima brändi kuvandi. 2010 aastal tunnustati tema tööd ka Aasta Turundusjuht tiitliga. Kristjan Seema töötas 2011. – 2014. aastal SEB Eesti üksuse turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni direktorina.

Lisaks Kristjan Seemale on Tele2 juhatuses tegevdirektor Argo Virkebau, finantsdirektor Kristina Toms ning tehnoloogiadirektor Ervins Kampans.

Tele2 Eesti pakub mobiil- ja andmesideteenuseid nii era- kui äriklientidele. Tele2 osutab Eestis teenuseid 506 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kokku 10 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755