12 mai 2014
Jaga lugu:

Levirast lahkus pilveteenuste müügidirektor

Levira pilveteenuste valdkonna müüki juhtinud Kristjan Kolde teatas reedel, et lahkub ettevõttest ning alustab iduettevõtlusega. Tema tööülesanded Leviras võtab üle Tõnis Kulm.

"Olen otsustanud keskenduda meditsiinitehnoloogia valdkonnale ning olen alustamas iduettevõtlusega tervishoiu parendamise nimel," kirjutas Kristjan Kolde Levira klientidele ja koostööpartneritele saadetud teates.

Kristjan Kolde juhtis 26.-28. aprillil toimunud Garage48 arendusnädalavahetusel mobiilirakenduse "Heartify" väljatöötamist, mis aitab parandada elukvaliteeti kroonilise südamepuudulikkusega patsientidel. Rakendus põhineb kolme võtmenäitaja andmete kogumisel ja jälgimisel - patsiendi südame löögisagedusel, vererõhul ja kehakaalul.

Varem on Kristjan Kolde töötanud IT tugiteenuseid pakkuvas ettevõttes Unity Systems müügi- ja arendusjuhina ning internetiühenduse teenust pakkuvas ettevõttes Radionet klienditeeninduse juhina. Leviras töötas Kolde vaid neli kuud.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee