12. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levirast lahkus pilveteenuste müügidirektor

Levira pilveteenuste valdkonna müüki juhtinud Kristjan Kolde teatas reedel, et lahkub ettevõttest ning alustab iduettevõtlusega. Tema tööülesanded Leviras võtab üle Tõnis Kulm.

"Olen otsustanud keskenduda meditsiinitehnoloogia valdkonnale ning olen alustamas iduettevõtlusega tervishoiu parendamise nimel," kirjutas Kristjan Kolde Levira klientidele ja koostööpartneritele saadetud teates.

Kristjan Kolde juhtis 26.-28. aprillil toimunud Garage48 arendusnädalavahetusel mobiilirakenduse "Heartify" väljatöötamist, mis aitab parandada elukvaliteeti kroonilise südamepuudulikkusega patsientidel. Rakendus põhineb kolme võtmenäitaja andmete kogumisel ja jälgimisel - patsiendi südame löögisagedusel, vererõhul ja kehakaalul.

Varem on Kristjan Kolde töötanud IT tugiteenuseid pakkuvas ettevõttes Unity Systems müügi- ja arendusjuhina ning internetiühenduse teenust pakkuvas ettevõttes Radionet klienditeeninduse juhina. Leviras töötas Kolde vaid neli kuud.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755