13. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muudatused Atea juhtimises

Alates teisipäevast ei ole Jaan Feldmann enam Atea juhatuse liige. Kolmeliikmelise juhatuse esimehena jätkab Ruslan Štšerbjuk ning juhatuse liikmetena Henrikas Genutis ja Simonas Sturys.

Sellel aasta jooksul on Ateas toimunud mitmeid personalimuudatusi juhtimistasanditel. Aasta alguses lahkus ettevõttest tegevjuht Toomas Mõttus, aprillist ei tööta Ateas enam teenuste majutusosakonna juht Rene Kaalo ja IT Taristu teenuste osakonna direktor Tõnis Tikerpäe, nüüd siis ka Jaan Feldmann.

Jaan Feldmann asus AS Atea juhatuse liikme kohale kaks aastat tagasi seoses OÜ NG Infra ja Atea liitumisega. Feldmanni vastutusala Ateas oli lisaks liitumise lõpuleviimisele serverikeskuste lahendused ja pilvetehnoloogia, teatas ettevõte oma pressiteates.

„Jaan Feldmanni üks peamistest ülesannetest oli NG Infra ja Atea liitumise koordineerimine ja lõpuleviimine. Jaani asumisega Atea juhatuse liikmeks kaks aastat tagasi sai Atea juurde uut kompetentsi ja rikkaliku kogemustepagasi, mis aitas meil tiheda konkurentsiga IT valdkonnas edukad olla,“ ütles Atea juhatuse esimees Ruslan Štšerbjuk.

„Arendasin ja juhtisin NG Infrat 14 aastat – kuni Ateaga liitumiseni. Pärast kaheaastast üleminekuperioodi on Atea varasemast veel edukam – kui 2012. aastal oli meie müügitulu 9 miljonit eurot, siis 2013. a juba üle 16 miljoni. Nüüd on üks periood minu elus läbi saanud ja otsustasin mõneks ajaks aja maha võtta. Uutest väljakutsetest on praegu veel vara rääkida, kuid on kindel, et jään endiselt IT-ga seotuks,“ ütles Jaan Feldmann.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755