13 mai 2014
Jaga lugu:

Taavi Kotka 10 miljoni e-eestlase idee kogub populaarsust

Eesti Arengufondi ideekonkursile esitatud idee „10 miljonit „e-eestlast“ aastaks 2025!“ osutus üheks populaarsemaks. Teisipäeva seisuga oli ideel 140 poolthäält.

Idee autor Taavi Kotka ning kaasautorid Siim Sikkut ja Ruth Annus leidsid, et tänu Eesti e-identiteedile, mida hakatakse 2014. aastast väljastama ka välismaalastele, tekib avalikul ja erasektoril ainulaadne võimalus hakata pakkuma uudseid teenuseid distantsilt. Arengufondi pressiteate kohaselt on idee eesmärgiks teha Eesti suureks - et vähemalt 10 miljonit inimest kogu maailmast tahaks end siduda e-identiteedi kaudu Eestiga.

Arengufondi ideekonkursile esitati kokku 143 ideed. Kolm parimat ideed saavad Arengufondilt aastase stipendiumi suurusega 2000 eurot kuus. Stipendiaadid on oodatud töötama Arengufondi büroos Tallinnas, et sealsete inimeste ja võimaluste toel oma arenguidee ellu viia. Parimad ideed selguvad 12. juunil.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
Seotud lood
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee