Jaga lugu:

Mart Einpalu valiti ITL-i juhatusse

Neljapäevasel Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu üldkoosolekul otsustati nimetada ITL-i juhatuse liikmeks Levira tegevjuht Mart Einpalu. 

ITL-i üldkoosolek otsustas rahuldada senise juhatuse liikme Enn Saare tagasiastumispalve. Enn Saar astus liidu juhatusest tagasi seoses suurenenud koormusega põhitöös ning muudes projektides.

Üldkoosolek valis uueks juhatuse liikmeks ühehäälselt AS Levira juhatuse liige Mart Einpalu.

Juhatuse liikmena loodab Einpalu suurendada teiste majandussektorite ja idufirmade koostööd liiduga. „Südamelähedane on ka pilvetoimkond“, märkis Einpalu. Haridusteemadel loodab Einpalu enam tähelepanu suunata õpetajatele, et Eestis oleks piisavalt IKT- s pädevaid õpetajaid igas haridusastmes. „Samuti on oluline pakkuda õpetajatele ka erialast tuge, “ kinnitas ta.

Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu liikmed ja tegevmeeskond tänavad Enn Saart senise aktiivse tegevuse eest juhatuse liikmena aastatel 2009-2014 ning liidu presidendina perioodil 2012-2013.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit on vabatahtlik organisatsioon, mille peaeesmärgiks on ühendada Eesti infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonifirmasid, arendada nende koostööd Eesti suundumisel infoühiskonda, esindada ja kaitsta liikmete huvisid ning väljendada nende ühiseid seisukohti. Liikmeid on täna 80. Põhilised tegevussuunad liidus on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonna populariseerimine, erialase hariduse edendamine ja seadusandluse parandamine. Liitu kuuluvate ettevõtete käive moodustab üle 75% Eesti IKT-sektori kogukäibest.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt