Autor: Kadrin Karner • 19. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Einpalu valiti ITL-i juhatusse

Neljapäevasel Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu üldkoosolekul otsustati nimetada ITL-i juhatuse liikmeks Levira tegevjuht Mart Einpalu. 

ITL-i üldkoosolek otsustas rahuldada senise juhatuse liikme Enn Saare tagasiastumispalve. Enn Saar astus liidu juhatusest tagasi seoses suurenenud koormusega põhitöös ning muudes projektides.

Üldkoosolek valis uueks juhatuse liikmeks ühehäälselt AS Levira juhatuse liige Mart Einpalu.

Juhatuse liikmena loodab Einpalu suurendada teiste majandussektorite ja idufirmade koostööd liiduga. „Südamelähedane on ka pilvetoimkond“, märkis Einpalu. Haridusteemadel loodab Einpalu enam tähelepanu suunata õpetajatele, et Eestis oleks piisavalt IKT- s pädevaid õpetajaid igas haridusastmes. „Samuti on oluline pakkuda õpetajatele ka erialast tuge, “ kinnitas ta.

Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu liikmed ja tegevmeeskond tänavad Enn Saart senise aktiivse tegevuse eest juhatuse liikmena aastatel 2009-2014 ning liidu presidendina perioodil 2012-2013.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit on vabatahtlik organisatsioon, mille peaeesmärgiks on ühendada Eesti infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonifirmasid, arendada nende koostööd Eesti suundumisel infoühiskonda, esindada ja kaitsta liikmete huvisid ning väljendada nende ühiseid seisukohti. Liikmeid on täna 80. Põhilised tegevussuunad liidus on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonna populariseerimine, erialase hariduse edendamine ja seadusandluse parandamine. Liitu kuuluvate ettevõtete käive moodustab üle 75% Eesti IKT-sektori kogukäibest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755