Autor: Kadrin Karner • 20. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palo tahab Levirale kuuluva teletorni müüki peatada

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo soovib julgeolekukaalutlustele ja emotsionaalsetele aspektidele rõhudes Levira müüki tagasi pöörata ja teletorni müümise ära jätta.

2012. aastal taasavatud torn peab olema kõikidele huvilistele avatud viis aastat, misjärel saaks müügi korral uus omanik selle 2017. aastal sulgeda, kirjutas tänane Eesti Päevaleht.

Vaid mõni kuu enne uue valitsuse võimule tulekut teatati AS-i Levira aktsiate müügipakkumisest. Minister Palo kinnitas Eesti Päevalehele, et plaanib lähiajal kabineti istungil teha ettepaneku müügiprotsessi peatamiseks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755