Autorid: aripaev.ee reklaamtekst, Allikas: www.aripaev.ee • 30. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rainer Vakra: teletorn tuleks anda Tallinnale

Tallinna sotsiaaldemokraadid toetavad majandus- ja taristuminister Urve Palo algatust jätta kontroll teletorni üle Eestile ning teevad ettepaneku, et pealinna esinduslikuma turismiobjekti võiks üle anda Tallinna linnale.

Tallinna sotside juht ja riigikogu liige Rainer Vakra ütles, et teletorn on tallinlaste ja kõigi eestlaste jaoks olulise väärtusega sümbol, mistõttu peaks see jääma avalikku kasutusse.

"Nii nagu Eiffeli torn kuulub Pariisile võiks ka teletorn Tallinnale kuuluda nagu Rocca al Mare vabaõhumuuseum või Tallinna Loomaaed," vahendas erakond Vakra sõnu.

Vakra lisas, et kindlasti peab riik tegema kõik endast oleneva, et teletornist ei saaks järjekordset Edgari-nimelist munitsipaalausammast. "Mõistlik on säilitada teatud riiklik järelevalve, et välistada teletorni rakendamine järgmise valimiskampaania ette," märkis ta.

Autor: aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755