Autor: Kadrin Karner • 21. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Video: Funtikovi nipid eduka mängu arendamiseks

Enam kui 100 miljonit korda allalaetud Drag Racingu arendaja ja Creative Mobile’i asutaja Vladimir Funtikov annab nõu, kuidas saada mobiilirakendusega edukaks.

Äripäeva rikaste toppi jõudnud Funtikovi sõnul peab kõigepealt olema hea ja püsiv tiim, kes on valmis mitu aastat pingutama, sest edu ei tule kiiresti. Samuti peab valmis olema korralik äriplaan ja turundusstrateegia, kuidas mäng või äpp kasutajani viia.

https://www.youtube.com/watch?v=j17lQJnXjUQ&feature=youtu.be

Vladimir Funtikov osaleb tänavu konkursi “Eesti parim mobiilirakendus 2014” žüriis. Tööde esitamine võistlustele lõppes eile. Konkursi „Eesti parim mobiilirakendus 2014” ellukutsuja on Riigi Infosüsteemi Amet. Konkurss toimub EL-i struktuurivahendite programmi "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" ja Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052