Jaga lugu:

Video: Funtikovi nipid eduka mängu arendamiseks

Enam kui 100 miljonit korda allalaetud Drag Racingu arendaja ja Creative Mobile’i asutaja Vladimir Funtikov annab nõu, kuidas saada mobiilirakendusega edukaks.

Äripäeva rikaste toppi jõudnud Funtikovi sõnul peab kõigepealt olema hea ja püsiv tiim, kes on valmis mitu aastat pingutama, sest edu ei tule kiiresti. Samuti peab valmis olema korralik äriplaan ja turundusstrateegia, kuidas mäng või äpp kasutajani viia.

https://www.youtube.com/watch?v=j17lQJnXjUQ&feature=youtu.be

Vladimir Funtikov osaleb tänavu konkursi “Eesti parim mobiilirakendus 2014” žüriis. Tööde esitamine võistlustele lõppes eile. Konkursi „Eesti parim mobiilirakendus 2014” ellukutsuja on Riigi Infosüsteemi Amet. Konkurss toimub EL-i struktuurivahendite programmi "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" ja Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee