Autor: Indrek Kald • 12. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti IT-firma toetab Le Mansi 24h võidusõidu tiimi

Eesti IT-ettevõte Adcash toetab võidusõidu meeskonda Pegasus Racing, kes osaleb sel nädalavahetusel prestiižsel Le Mansi 24 tunni võidusõidul.

Adcashi juht Thomas Padovani sõnul haakuvad kaks ettevõtmist omavahel. "Nii nagu reklaamiäris, on ka Le Mansi 24 tunni sõidus edu saavutamiseks oluline meeskonnatöö, tehnoloogia, töökindlus ja tulemustele orienteeritus," märkis ta.

"Seetõttu otsustasimegi Pegasus Racingu tiimile õla alla panna. Meie rahvusvahelises meeskonnas on palju võidusõiduhuvilisi inimesi, kellest mitmed lähevad sõitu ka kohapeale jälgima," lisas ta pressiteates.

Meeskonna piloodi Niki Leutwileri sõnul on Adcashi toetus neile oluline. "Finišisse jõudmine on selles sõidus saavutus, aga läheme andma endast parimat, et ruudulipu langedes olla võimalikult kõrgel positsioonil," sõnas ta.

Eesti juurtega IT-ettevõtte Adcashi peakontor asub Tallinnas, harukontorid on Bulgaarias Sofias, Mehhikos Queretaros ja Prantsusmaal Pariisis. Adcashis töötab 80 inimest, neist Eestis 56.

Adcashi reklaamikliendid on ettevõtted Prantsusmaal, Suurbritannias, Hispaanias, Itaalias, Bulgaarias, Türgis, Venemaal, Mehhikos, Hiinas, Indias ja Eestis. Adcash vahendab klientide reklaame 249 riiki ja regiooni. Adcashi vahendusel jõuab klientide reklaam enam kui 100 000 veebilehele ja iga päev enam kui sadade miljonite kasutajateni.

Suurimad reklaamikliendid on online-mänge loovad ettevõtted. Lisaks reklaamitellijaile on Adcashi klientideks ka veebilehed ja portaalid, kes soovivad leida endale uusi reklaamikliente.

Le Mansi 24tunnisel võidusõidul sõidavad kõik neljas võistlusklassis osalevad autod ringrajal korraga, demonstreerides nii auto kui ka võidusõitja oskusi ja vastupidavust 24 tunni vältel. Le Mansi võidusõit toimub alates 1923. aastast igal aastal Prantsusmaal Le Mansi linna lähedal.

Pegasus Racingu meeskond osaleb võistlusel 2. klassis, kasutades Morgan-Nissan võidusõiduautot, mis saavutas mullu samas kategoorias kaksikvõidu.

Meeskonnas on kolm sõitjat, kellest Julien Schell ja Niki Leutwiler on varem koostööd teinud ja võitsid 2013. aastal Champion Speed Euroseries võistluse. Kolmas meeskonna liige on 18aastane tulevikutalent Léo Roussel, kes on ühtlasi ka võistluse noorim prantslasest osavõtja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755