• 04.07.14, 16:39
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

VIDEO: Töövahendid riistvara tootearenduses

Tutvusin Tallinnas kolme Buildit kiirendi tippmentoriga ning vestlesin nendega kasvavast riistvara idufirmade ärist ja Buildit kiirendist.
Zak Homuth on 4 aasta eest loonud riistvara disainitarkvara tootva Kanada idufirma Upverter. Zak rääkis, et Buildit mentorina ta näeb, et Eesti idufirmad on liiga ettevaatlikud tootearenduse faasis ning et nad võiksid näiteks rohkem "üle jala" prototüüpe teha. Praegu on kiirendis osalevad idufirmad veel väga kaugel töötavatest prototüüpidest ja nende suureks väljakutseks on jõuda reaalse tootmiseni. Ilmselt 10-30% riistvara idufirmadest leiavad tema meelest investori, sest Buildit kiirendi ise annab selleks suured eelised.
Rääkisin Zakiga tehtud videointervjuus töövahendistest, mida riistvara idufirmad võiksid oma töös kasutada (lisaks muidugi tema enda tootele).
http://youtu.be/Oryr0INheQI
Vaata ka Zaki ettekannete slaide Tallinnas, 3. juulil toimunud meetup-ilt.
 
 
 
Buildit riistvarakiirendi avas teise vooru
Tartus tegutsev riistvara kiirendi Buildit avas teise kandideerimisvooru. Kümnesse riistvara idufirmadesse investeeritakse kokku 200 tuhat eurot. Kolmekuuline programm algab 15. septembril, avaldusi riistvara idufirmadelt kogu maailmast võetakse vastu 20. juulini kiirendi veebilehel http://buildit.ee/. Buildit kiirendi esimeses voorus osalenud idufirmad lõpetavad kiirendi programmi augustis toimuval demo-päeval.

Seotud lood

Uudised
  • 04.07.14, 17:02
VIDEO: Riistvara idufirmade väljakutsed
Kui tarkvara idufirmade puhul võib tulemusi näha esimese paari aasta jooksul, siis riistvara ettevõtetes võib see võtta 5-10 aastat aega.
Uudised
  • 02.07.14, 15:45
Riistvarakiirendi Buildit tippmentorid Tallinnas
Neljapäeval, 3. juulil võib Tehnopoli inkubaatoris kuulata riistvara idufirmade teemalisi ettekandeid kolmelt riistvarakiirendi Buildit tippmentorilt.
Uudised
  • 04.07.14, 18:03
GALERII: Riistvara kiirendi Buildit meetup Tallinnas
Neljapäeval, 3. juulil võis Tehnopoli inkubaatoris kuulata riistvara idufirmade teemalisi ettekandeid kolmelt riistvarakiirendi Buildit tippmentorilt.
Uudised
  • 04.07.14, 17:39
VIDEO: Vead riistvara idufirmade turunduses
Buildit kiirendi idufirmad ei erine kuidagi teistes riikides tegutsevate kiirendite idufirmadest - neil on samad rõõmud ja mured nagu teistelgi.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 11:01
Tehnoloogias karjääri tegemiseks ei pea olema programmeerija
Valguskiirusel arenevas Eesti tehnoloogiasektoris on iGaming üks põnevamaid uusi tulijaid. Modernsest tehnoloogiast ja mänguarendusest huvitunute jaoks paistab kohalikul iGamingu maastikul selle valdkonna esindajana silma Games Global.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele