Autor: Merlin Mägi • 21. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huawei telefon võitis maineka EISA auhinna

Huawei Ascend P7 telefon pälvis Euroopa Pildi- ja Helitehnika Assotsiatsiooni (EISA) auhinna kategoorias „European Consumer Smartphone 2014-2015“. Eelmisel aastal valiti samas kategoorias parimaks tänavuse võitja eelkäija üliõhuke Huawei Ascend P6.

„Meil on auhinna üle väga hea meel ja see on kindel tõestus, et suudame uuendatud disaini, kaamerakogemuse ja ühendusvõimalustega turunõudlusega kaasas käia,“ ütles Huawei asepresident Shao Yang ja lisas, et 2014. aasta IFA messiks on Huaweil veel palju üllatusi varuks ning nad püüdlevad selle poole, et veel rohkem inimesi üle maailma saaks rõõmu tunda heast tehnoloogiast.

Huawei Ascend P7 nutitelefon valiti EISA kohtunike sõnul „European Consumer Smartphone“ kategoorias parimaks nutitelefoniks mitmel põhjusel. Kohtunikud kiitsid telefoni klaasiga viimistletud korpust, mis on saadaval nii musta kui valgena; telefoni head hinda ja kaamerate kvaliteeti. Esiküljel on telefonil 8-megapiksline kahesuunaline kaamera, mis võimaldab teha kõrge resolutsiooniga kvaliteetseid selfie’sid ja tagaküljel 13MP sensoriga kaamera koos välgu ja spetsiaalsete fotorakendustega.

Vähem kui kaks kuud pärast telefoni turule tulekut on Huawei Ascend P7 saadaval 70 riigis üle maailma ja telefoni on müüdud üle kahe miljoni eksemplari. Uuringufirmade Canalys, IDC ja Strategy Analytics andmetel on Huawei suuruselt kolmas nutitelefonide tootja maailmas ja konkurentide kõrval aasta-aastalt suurima turuosa kasvuga tootja.

Huawei on üks juhtivatest infotehnoloogiliste lahenduste pakkujatest maailmas. Ettevõte on esindatud rohkem kui 170 riigis teenindades enam kui 1/3 maailma rahvastikust. Ettevõttes töötab 150 000 inimest. Huawei innovatsioon põhineb tihedal suhtlusel klientidega, et mõista nende vajadusi ja turunõudlust. Selleks investeerib ettevõte igal aastal keskmiselt 10% tulust teadus-ja arendustegevusse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052