Autor: Merlin Mägi • 12. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuulelaevade pileti-äpp nüüd ka Apple’i seadmetele

Tuule Piletikeskuse ja Väinamere Liinide mobiilirakendus „Tuulelaevad“ on tänasest saadaval ka Apple Store’is. Rakenduse kaudu saab mugavalt osta m-pileteid Kuivastu-Virtsu, Rohuküla-Heltermaa ja Triigi-Sõru laevaliinidele, vaadata sõiduplaane ning operatiivinfot.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin soovitas, et mobiilirakendus muudab laevapileti ostu ja kasutamise veelgi mugavamaks ja paindlikumaks isegi e-piletiga võrreldes. „M-pileti saab osta kasvõi juba sadamas olles, kui kassas on järjekord ning sõita läbi iseteeninduse,“ rääkis Hiiuväin.

Üks suuremaid uuendusi võrreldes veebist ostetud e-piletiga puudutab pileti kasutamist sadamas – kui e-pileti puhul tuleb sadamasse jõudes tõkkepuu avamiseks sisestada telefoni kuuekohaline number ning helistada, siis m-pileti puhul tuleb vaid valida nutiseadmel nupp „Värav 1“ või „Värav 2“. Mobiilis saab enne sadamasse jõudmist piletit soovi korral ka muuta ja lisada piletile ise täiendavaid reisijaid.

Rakendus sobib nii iPhone’ile kui ka iPadile, vajalik on iOS 7.1 või uuem operatsioonisüsteem.

Tuulelaevade äppi Android-versiooni, mis on saadaval juba varasemast, on tänaseks alla laetud ja installeeritud juba enam kui 2000 korral. Uue rakenduse on välja töötanud laevaliikluse IT-lahendusi haldav ja arendav Tuule Piletikeskus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755