Autor: Merlin Mägi • 15. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Axinom Eesti valiti European Business Awards Eesti finaali

Tarkvaraarendusele spetsialiseerunud Eesti IT ettevõte Axinom kandideerib Euroopa ettevõtlusauhinnale European Business Awards, millega tunnustatakse Euroopa Liidu silmapaistvaid ettevõtteid.

„Axinomi jaoks on EBA nominatsioon äärmiselt positiivne uudis. Oleme kogu meeskonnaga aastaid töötanud heade tulemuste ja rahulolevate klientide nimel. Euroopa kõige olulisema ettevõtlusauhinna kandidaadiks saamine kinnitab, et oleme valinud õige tee,“ ütles Axinom Eesti tegevjuht Oleg Knut. Ta lisas, et peatselt toimuvas järgmises voorus demonstreerib Axinom EBA kohtunikele lähemalt, kuidas on siiani edu saavutatud.

EBA kohtunikud, kelle hulka kuuluvad üle-Euroopaliste ettevõtete juhid, akadeemikud ja ettevõtjad, vaatavad iga riigi esindaja videotutvustusi ja autasustavad parimaid Ruban d’Honneur staatusega. Ruban d’Honneur staatuse saanud ettevõtted võistlevad omavahel 2015. aastal toimuvas finaalis. Iga riigi esindajale saab oma hääle anda ka rahvas, mille põhjal valitakse välja nn Public Champion. Eelmisel aastal osales rahvahääletusel üle 90 000 inimese.

Kaheksandat aastat korraldatava Euroopa ettevõtlusauhinna European Business Awards raames valiti välja 709 ettevõtet 33 Euroopa riigist, sh Eestist üheksa organisatsiooni. Lisaks Axinomile kuuluvad 2014/2015 finalistide hulka ka BDO Eesti AS, Bigbank AS, Eesti Energia Kaevandused AS, ElectroAir, Estonian Cell, Meiren Engineering OÜ, Omniva, SEBE AS.

Axinomi lahendused võimaldavad efektiivseid, pilvepõhiseid end-to-end meedialahendusi, mis põhinevad erinevatel platvormidel, sealhulgas iOS, Android, Windows 8, Windows Phone 8, Xbox ja Smart TV. Mainekad rahvusvahelised kaubamärgid lennunduse, IT ja telekommunikatsiooni valdkonnast kasutavad Axinomi digitaalseid meedialahendusi. Axinomi klientide hulka kuuluvad paljud rahvusvahelised ettevõtted, nagu näiteks Lufthansa Systems, Deutche Post, Deutche Telekom, Siemens ja Deloitte. Axinom Eesti OÜ 2013. aasta käive oli 2 miljonit eurot. Lisaks Eesti kahele kontorile, kus töötab 50 inimest, on Axinom esindatud ka Saksamaal ja USAs.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052