Autor: Raido Neemre • 16. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple teatas iPhone 6 eeltellimuste rekordhulgast

Esimese 24 tunni jooksul, mil iPhone 6 ja iPhone 6 Plus eeltellimuste võtmine avati, telliti Apple sõnul 4 miljonit uut telefoni.

2012. aastal turule tulnud iPhone 5 sai kinnitamata andmete kohaselt 2 miljonit eeltellimust.

iPhone 6 on hetkel tehnoloogiamaailma viimane sõna. Apple uuendas oma uue nutitelefoni disani ning ka telefoni ekraan on varasematest mudelitest suurem. Praegu turul oleva iPhone’i ekraan on 4 tolline, kuid uue iPhone 6 ekraan on juba 5,5 tolline.

Apple tegevjuht Tim Cook märkis, et ta usub, et nende uuendused saavad olema eeskujuks ja teenäitajateks ka teistele nutitelefonide tootjatele.

Uutel telefonidel on iOS 8 operatsioonisüsteem ning lisaks muudele rakendustele ka terviserakendus, mis annab ülevaate kasutaja tervisest ning sportlikust seisundist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755