Autor: Merlin Mägi • 15. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes võitis IT-firmade TOPi

Eile toimunud "IKT Aastakonverentsil 2014" autasustati infotehnoloogia- ja arvutifirmade TOP kolme ettevõtet. TOPi võitjaks kuulutati GuardTime AS.

Edetabeli parim, Guardtime, kasvatas mullu 3,6 miljoni euroni ulatunud käivet aasta varasemaga võrreldes kaks korda, teenides selle juures 1,5 miljonit eurot ärikasumit. Ajatempliteenust arendav firma annab tööd nii Eestis kui välismaal 20 töötajale.

Teisel kohal paikneva Codeborne`i müügitulu kasvas 2013. aastal neljandiku võrra, müügi kogumahust umbes 60% moodustas tarkvaraarenduse eksport ida suunal. Ettevõte peab oma edu põhjuseks läbimõeldud töökorraldust, igapäevast kliendisuhtlust ja kvaliteetset tööd.

Äripäeva infotehnoloogia- ja arvutifirmade TOP 5 (2013. aasta majandusnäitajad, tuh eur)

Vaata IT-firmade TOP 108 ettevõtet Äripäeva uudisteportaalist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755