Autor: Merlin Mägi • 15. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata telekommunikatsiooniettevõtete TOP 5 tulemusi

Eile toimunud "IKT Aastakonverentsil 2014" autasustati telekommunikatsiooniettevõtete TOP kolme ettevõtet. TOPi võitjaks kuulutati MeraTel OÜ.

Edetabelis esikoha saanud MeraTel OÜ käive ulatus 3,5 miljonini, mis näitab ligi 5 kordset kasvu võrreldes aasta varasemaga, teenides selle juures pea 2 miljonit kasumit. MeraTel on globaalne kommunikatsiooniteenuste osutaja.

Eesti internetihääletamise süsteemi looja, teadus- ja arendusettevõte Cybernetica asub telekommunikatsiooniettevõtete pingereas teisel kohal. Võrreldes eelnenud aastaga oli müügitulu kasv kahekordne, tõustes 2012. aasta 3,56-lt 2013. aasta 7,14 miljoni euroni. Kasumit kasvatas Cybernetica 1113%.

Äripäeva telekommunikatsioonifirmade TOP 5 (2013. aasta majandusnäitajad, tuh eur)

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755