Autor: Merlin Mägi • 16. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: tagasivaade IKT Aastakonverentsile 2014

Teisipäeval, 14. oktoobril toimus Äripäeva teemaveebi ITuudised.ee poolt korraldatud "IKT Aastakonverents 2014", millest võttis osa ca 110 inimest.

Konverentsi avasTaavi Kotka, kes rõhutas oma kõnes tegevuste analüüsimise olulisust, et hiljem oskaksime ka numbriliselt hinnata, mis kasu oleme uuendustest saanud. 

Päev oli jaotatud viide teemaplokki, milleks olid inspiratsioon, pilveteenused, big data, mobiilsed kanalid ja turvalisus.Lisaks ettekannetele andis päevale värvi ka Äripäeva TOPide autasustamine. Sel aastal esmakordselt koostasime eraldi edetabelid kolmes valdkonnas: infotehnoloogia- ja arvutifirmade TOP, telekommunikatsioonifirmade TOP ja elektroonikatööstusettevõtete TOP. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755