Autor: Merlin Mägi • 21. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cleveroni koduleht valiti Euroopa parimate hulka

Tänavu toimub esmakordselt .eu domeenide registri EURid poolt ellukutsutud konkurss ".eu Web Awards", mille eesmärgiks on välja selgitada parimad .eu veebilehed üle Euroopa.

".eu Web Awards" konkursil hinnatakse kodulehti viies kategoorias, kus iga kategooria võitjad saavad auhinnaks 5000 euro väärtuses veebimeediapaketi, millega võitjaks osutunud veebisaiti oma asukohariigis reklaamida.

Võistluse esimesel aastal hinnatakse kodulehti järgnevates kategooriates:

The LEADERS (väljakujunenud ettevõte enama kui 10 töötajaga)The RISING STARS (idufirma/ettevõtja 1-10 töötajaga)The LAURELS (käimasolev haridus-/institutsionaalne/üleeuroopaline projekt)The HOUSE of .eu (uudised/meedia/meelelahutus/blogi - ettevõtte või eraisiku veebileht)The BETTER WORLD (keskkonna(hoiu) projektid)

"EURid on sellist konkurssi tahtnud korraldada juba aastaid ja tänavu leidsime, et just nüüd on selleks õige aeg ning oleme väga rahul positiivse vastukaja ja osavõtuarvuga. Meie hea koostööpartner Eestis, Zone Media esitas nominente igasse kategooriasse ning firma Cleveron jõudis ka finalistide hulka," rääkis EURid Põhja-regiooni juht Reelika Kirna.

"Zonel on ülimalt hea meel, et üks meie klientidest leidis tunnustamist Euroopa veebispetsialistide poolt, mis kinnitab veelgi fakti, et Eestis osatakse luua häid kodulehti. Kuna oleme Eesti suurim .eu-domeenide registripidaja, siis võimalike kandidaatide leidmine oli väga raske ja aeganõudev ettevõtmine. Sellegipoolest jätkame uute veebilehtede otsimist, keda siis juba järgmisel aastal Eestist üles anda. Siinkohal kutsun ka kõiki teisi enda nominente kirja panema või meelde jätma, et  need järgmisel aastal konkursile esitada, sest nomineerida saab igaüks," selgitas Zone Media turundusjuht Rauno Kais.

Konkursi ".eu Web Awards" 2014. aasta õnnelikud võitjad kuulutatakse välja auhinnatseremoonial, mis toimub 19. novembril Brüsselis, kuhu lennutatakse kohale ka kõikide finalistide esindajad.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755