Autor: Merlin Mägi • 30. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti jagab Fääri saartele e-riigi kogemusi 

Fääri saarte kõrgetasemeline delegatsioon osaleb E-riigi Akadeemia koolitusel, et tutvuda Eesti e-riigi teenustega ning Eesti kogemusega elektroonilise identiteedi rakendamisel. 

Delegatsiooni kuuluva kaubandus – ja tööstusminister Johan Dahli sõnul huvitab neid eeskätt Eesti kogemus erinevate infosüsteemide lõimimisel. “Eestis tehtav on muljetavaldav. Tegeleme innukalt oma ühiskonna digitaliseerimisega ja seepärast tunneme huvi Eesti kogemuse vastu infosüsteemide lõimimisel. Soovime oma eraldiseisvad infosüsteemid kodanike jaoks koostoimima panna, et muuta riigiga suhtemine kodanike jaoks lihtsamaks ja odavamaks,” märkis Dahl.

Delegatsiooni kuuluvad veel rahandusminister Jørgen Niclasen ning ministeeriumide tippametnikud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052