Merlin Mägi • 4 november 2014
Jaga lugu:

Algab Tehnikaülikooli IT konverents gümnasistidele

5. novembril toimub Pärnu gümnasistidele IT konverents "Vali IT ja kujunda ise meie tulevik!".

IT konverentsil saab vastuse küsimustele, mis võimalusi annab infotehnoloogia haridus Eestis ja mujal maailmas ning mida toob IT valdkond järgmise 5-8 aasta jooksul.

Kuulata saab Andrei Korobeiniku loengut "Kogemused ja IT sektori hetkeolukord" ja IT ettevõtja Madis Kuuskmanni ettekannet "Telekommunikatsiooni operaatorite rahvusvaheline koostöö ja piiriülene võrguäri". Andres Adamsoni loengus antakse ülevaade fotode digitaalsest töötlemisest.

Loengutele järgnevad töötoad, kus õpitakse programmeerima Lego Mindstorm roboteid ning tegema elektroonikasüsteeme. IT laborites võetakse lahti ja tutvustatakse arvuti komponente ning õpetatakse, kuidas igapäevastes koolitöödes erinevaid arvutiprogramme paremini ära kasutada.

Konverentsi korraldab TTÜ IT teaduskond, toetab „Eesti info- ja kommunikatsioonitehnoloogia kõrghariduse ning teadus- ja arendustegevuse riikliku programmi 2011-2015“ rakendusprogramm. Lisainfot vaata siit .

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee