Autor: Merlin Mägi • 4. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab Tehnikaülikooli IT konverents gümnasistidele

5. novembril toimub Pärnu gümnasistidele IT konverents "Vali IT ja kujunda ise meie tulevik!".

IT konverentsil saab vastuse küsimustele, mis võimalusi annab infotehnoloogia haridus Eestis ja mujal maailmas ning mida toob IT valdkond järgmise 5-8 aasta jooksul.

Kuulata saab Andrei Korobeiniku loengut "Kogemused ja IT sektori hetkeolukord" ja IT ettevõtja Madis Kuuskmanni ettekannet "Telekommunikatsiooni operaatorite rahvusvaheline koostöö ja piiriülene võrguäri". Andres Adamsoni loengus antakse ülevaade fotode digitaalsest töötlemisest.

Loengutele järgnevad töötoad, kus õpitakse programmeerima Lego Mindstorm roboteid ning tegema elektroonikasüsteeme. IT laborites võetakse lahti ja tutvustatakse arvuti komponente ning õpetatakse, kuidas igapäevastes koolitöödes erinevaid arvutiprogramme paremini ära kasutada.

Konverentsi korraldab TTÜ IT teaduskond, toetab „Eesti info- ja kommunikatsioonitehnoloogia kõrghariduse ning teadus- ja arendustegevuse riikliku programmi 2011-2015“ rakendusprogramm. Lisainfot vaata siit .

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112