Merlin Mägi • 14. november 2014
Jaga lugu:

Kuula kasutajakogemuse disaini konverentsi ettekandeid

Täna, 14. novembril toimub Tallinna Ülikoolis Baltimaade suurim kasutajakogemuse disainile keskenduv konverents World Usability Day.

Tänavusteks teemadeks on inimeste kaasamine ning innovatsioon läbi parema kasutajakogemuse.

Konverentsilt saavad uut infot ja inspiratsiooni turundajad, IT-arendajad, disainerid ja kõik teised, kes on huvitatud disaini, tehnoloogia ja teenuste ühendamisest. Mitmed tutvustamisele tulevad metoodikad on rakendatavad pea kõikides ettevõtetes.

Lisaks kodumaistele kõnelejatele on tänavu esinejaid ka Rootsist, Poolast ja Soomest. Kasutajasõbralikust tootearendusest räägivad konverentsil Mall Allpere (Telia Sonera, Electrolux), Tommy Strandvall (Tobii Technology) ja professor Aga Szostek (Varssavi Kunstiakadeemia). Kasutatavuse mõõtmise üle arutlevad Hegle Sarapuu (Trinidad Consulting), Risto Hinno (Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium) ning professor David Lamas (Tallinna Ülikool). Konverentsi modereerib tehnokratt Peeter Marvet.

Kasutatavuse päeva (world usability day) tähistatakse kõikjal üle maailma ning sellega pööratakse tähelepanu kasutajasõbralikkuse olulisusele nii info- ja kommunikatsioonitehnoloogiate kui ka muude valdkondade arendustöös.

Üritus toimub sel aastal kaheksandat korda ning toob kokku ligi 500 osalejat.

Ettekandeid saab kuulata SIIN.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee