Autor: Merlin Mägi • 24. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

itSMF Estonia konverents toob IT-valdkonna tipud Tallinnasse

2. detsembril toimub Swissotel Tallinnas itSMF Estonia järjekorras üheksas IT teenusehalduse-alane aastakonverents, mis sel korral toob Eestisse IT-valdkonna suurnimed Kevin Behri ja Adrian Cockcrofti.

Konverents jätkab traditsiooni  tutvustada Eesti IT-spetsialistidele värskemaid mõttesuundasid ja praktilisi lahendusi IT teenusehalduses (ITSM) ja seotud valdkondades, milleks sel aastal on pilveteenused ja DevOps. Läbivaks teemaks selleaastastes ettekannetes on kliendikesksus - kuidas ehitada üles ja hallata IT teenuseid just kliendi vajadusi ja harjumusi arvesse võttes ning kuidas mõõta teenuste kvaliteeti kliendi vaatest. Juba mitmendat aastat on itSMF Estonia konverents ühtlasi Eesti spetsialistidele võimalus jagada kogemusi lähiriikide kolleegidega nii era- kui avalikust sektorist.

Kevin Behr, üks raamatu The Phoenix Project autoritest ja rahvusvaheliselt hinnatud spetsialist Lean-filosoofia, Agile-metoodikate ja DevOps valdkonnas, esitleb praktilist lähenemist edukatele organisatsioonilistele muudatustele ning kummutab mitmeid DevOps müüte, mis takistavad ettevõtetel sellest filosoofiast kasu lõigata.

Adrian Cockcroft, pilvetehnoloogias maailma tipptegijate hulka kuuluva Netflix-i endine Cloud Architect, kes nüüd Battery Ventures nõuniku ametis, räägib oma kogemustest Netflixis ja jagab praktilisi näpunäiteid, kuidas õpitut erineva profiiliga IT-ettevõtetes ning ettevõtete IT-osakondades rakendada.

Kokku 11 ettekannet käsitlevad veel organisatsiooni kultuuri ja muudatustele vastupanu küsimusi, tarkvara valiku ning juurutamise edutegureid, kliendipõhiste teenuste põhimõtteid ning e-teenuste portfelli haldamist..

Päev varem, 1. detsembril viiakse läbi viis meistriklassi, millest enamik toimuvad esimest korda Euroopas.Loe lähemalt siit

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474