Autor: Merlin Mägi • 27. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palo allkirjastas IKT-leppe Singapuriga

Täna allkirjastas majandus- ja taristuminister Urve Palo Eesti ja Singapuri vahelise leppe, mille eesmärgiks on riikidevaheline koostöö IKT valdkonnas.

„See on suur tunnustus kogu Eesti IKT sektorile ja eelkõige seetõttu, et Singapur on sarnaseid leppeid sõlminud väheste riikidega,“ ütles majandus- ja taristuminister Urve Palo. „Sarnaselt Eestile on Singapur kõrgelt arenenud IT-riik ja koostöölepe avab uksi Eesti ettevõtjatele,“ lisas ta.

Kokkulepe hõlmab ühiseid projekte ja kogemuste vahetamist, et arendada mõlema riigi e-valitsust ning e-teenuseid. Koostöö täpsem ulatus kinnitatakse pärast leppe allkirjastamist.

Järgmisena allkirjastab leppe Singapuri kommunikatsiooni- ja informatsiooniminister Yaacob Ibrahim, misjärel see jõustub kaheks aastaks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052