Autor: Merlin Mägi • 25. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: ITL tähistas 15. aasta sünnipäeva

23. märtsil tähistas Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) liikmete piduliku vastuvõtuga oma 15. sünnipäeva ning tänas kõiki, kes nende aastate jooksul on andnud oma panuse liidu arengusse.

„ITL-i nimel tänan suure panuse eest kõiki, kes on panustanud liidu tegemistesse. Ilma teieta ei oleks Eesti IKT sektor nii tulevikku vaatav, kui oleme seda täna,“ lausus ITL-i president Anneli Heinsoo. „Soovime tänada ja tunnustada ITL-i varasemaid presidente. Meie esimene president Andres Haamer, kes täna ei ole küll enam kahjuks meie seas, seejärel Urmas Kõlli, Taavi Kotka ja Enn Saar on omast vabast ajast väga palju pühendanud liidu huvide eest seismisele, valdkonna arendamisele ja populariseerimisele. Olles ametisse asunud, on nad kõik öelnud – poleks kunagi arvanud et ühiskondliku töö tegemine võtab kordades rohkem aega kui ma arvasin.“

Valdo Kalm, AS Eesti Telekom juhatuse esimees tõi eraldi välja liidu esimese presidendi, Andres Haameri, kelle loodud koostööaldis atmosfääri on liidus säilinud tänaseni ning just seetõttu on võimalik otsuseid vastu võtta kõigi liikmete huvidega arvestades. Valdo Kalm: „Andres rääkis juba 15 aastat tagasi kodanikuühiskonnast ja kaasamisest, juhtides ja suunates meid koostööd väärtustama. Hoolimata sellest, et oleme kõik omavahel ka konkurendid, suudame ühiste eesmärkide nimel üksteist endiselt kuulata ja kõigil on õigus ka kaasa rääkida. Ka paljud teised erialaliidud on olnud hämmastunud sellisest üksmeelest.“

ITL on info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga (IKT) tegelevaid ettevõtteid ja organisatsioone ühendav erialaliit. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052