Merlin Mägi • 31. märts 2015
Jaga lugu:

Fujitsu Estonia saab uue juhi

Alates 1. aprillist saab Fujitsu Estonia tegevjuhiks Harri Lehtimäki. Tänane tegevjuht Ants Roose siirdub pensionile.

Harri Lehtimäki on tihedalt olnud seotud Fujitsu rahvusvaheliste projektidega juba üle 30 aasta. 2011 aastal asus Harri Lehtimäki ametisse Baltikumi regioonijuhina. Lisaks olemasolevatele kohustustele võtab Harri Lehtimäki enda kanda nüüdsest ka Fujitsu Estonia tegevjuhi rolli.

„Meie äri ja kompetents kasvab kiiresti. Turg on siin suhteliselt väike ja hinnad madalad, mille tõttu jätkame keskendumist Fujitsu Nordic regiooni toetamisele ja pakume neile veelgi paremaid teenuseid“ ütleb Lehtimäki. „Meil on tugev kompetents ja konkurentsivõimelised hinnad nii Service Deski teenuste osas kui ka tarkvara lahenduste osas. Nordic regioonil oleks hea kasutada veelgi rohkem siinseid võimalusi. Keskendume teenuste arendamisele veelgi One Fujitsu mõistes ja seda ühise eesmärgi nimel.“

AS Fujitsu Estonia on IT-teenuseid ja –tooteid  pakkuv enam kui 250 töötajaga ettevõte.  Fujitsu eesmärgiks on olla oma klientidele partneriks nende eesmärkide saavutamisel, pakkudes innovatiivseid tarkvara-, IT infrastruktuuri ja riistvaralahendusi. Möödunud aastal moodustas 68% Fujitsu Estonia  aastakäibest eksport.

AS Fujitsu Estonia on osa Fujitsu korporatsioonist, mis kuulub oma 162 000 töötajaga maailma viie suurima  IT teenuseid pakkuva ettevõtte hulka ning omab esindusi enam kui 100 riigis. Fujitsu Limited raporteeris viimasel majandusaastal käivet 4,8 trilonit jeeni (US$46 billion). Rohkem infot lugege siit.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt