Autor: Merlin Mägi • 13. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idud, kandideerige Saksa kiirendisse! 

Eesti iduettevõtetel on võimalik kuni 3. maini kandideerida Berliinis tegutsevasse iduettevõtete kiirendisse "Axel Springer Plug and Play". 

Kiirendusprogrammi pääsenud ettevõtet ootavad bürooruumid Berliini kesklinnas, asjatundlik abi mentoritelt ja 25 000 euro suurune stardikapital.

Väljavalitud iduettevõtted kogu maailmast saavad laiaulatusliku mentorprogrammi ja mitmesuguste seminaride raames võimaluse tegelda saja päeva jooksul oma äriideega Axel Springer Plug and Play bürooruumides. Oma äriideed saavad alustavad ettevõtjad tutvustada potentsiaalsetele investoritele tutvustuspäeval.

Partnerina toetab kiirendit ERGO kindlustusgrupp, kes loodab noortelt ettevõtjatelt uut tõuget oma äritegevuse. „Kindlustusseltsid ei jää digitaalsest pöördest puutumata. Soovime töötada välja uuenduslikke tooteid ja teenuseid ning ootame seetõttu alustavatelt ettevõtetelt palju loovaid, mõtteid äratavaid impulsse,” ütles ERGO Balti kindlustusseltside juhatuse esimees dr. Kestutis Bagdonavicius.

Berliini kiirendusprogramm on Saksa kirjastuse Axel Springer SE ja Californias Silicon Valleys tegutseva Plug and Play Tech Centeri ühisettevõte.

Alustavad ettevõtted, kes soovivad osaleda järgmises, 2015. aasta augustis algavas Axel Springer Plug and Play programmi VII voorus, leiavad vajaliku teabe siit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052