Autor: Merlin Mägi • 13. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toggl ületas miljoni kasutaja piiri

Tööaja mõõtmise veebiplatvorm Toggl saavutas täna maagilise ühe miljoni registreeritud kasutaja piiri.

Kasutajate juurdekasv on võrreldes eelmise aastaga olnud 66% ja iganädalaselt liitub teenusega keskmiselt 12 000 uut kasutajat.

Toggl’i tegevjuht Alari Aho peab edu saladuseks eelkõige head tiimi: “Läksime eelmisel aastal täielikult üle kaugtööle ning tänu sellele oleme suutnud tiimi juurde tuua parimaid inimesi mitte ainult Eestist, vaid üle terve maailma. Meie meeskonnaga on liitunud inimesi Brasiiliast, USA-st, Valgevenest, Šotimaalt, Poolast, Hispaaniast ja Horvaatiast.”

Toggl’i põhiline sihtturg on Ameerika Ühendriigid, kust on pärit 40% kogu Toggli kasutajaskonnast. Teised suuremad turud asuvad Suurbritannias, Kanadas, Saksamaal ja Jaapanis.

Täielikult Eesti kapitalil põhinev idufirma Toggl pakub veebipõhist ajahaldustarkvara meeskondadele ja üksikisikutele, kellel on tarvis mõõta ja optimiseerida projektidele kuluvat aega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755