Toimub Eesti esimene juurdepääsetavuse konverents GAAD 2015

15. mail toimub Eesti esimene juurdepääsetavuse konverents GAAD 2015, mille eesmärgiks on juhtida tähelepanu e-teenuste juurdepääsetavusega seotud küsimusele.

Ürituse korraldajate sõnul ei mõelda e-teenuste loomisel alati vaegnägijatele, mis tähendab, et kohalikud e-teenused on küll head, kuid mitte alati juurdepääsetavad. Konverentsil räägitakse, kuidas selline olukord on tekkinud ja milline on seis täna. Lisaks räägitakse ka erinevatest disainikontseptsioonidest ja tulevikusuundadest.

Konverentsile on oodatud IT ja tervisevaldkonna esindajad, disainerid, arendajad ja kõik teised, kes on huvitatud paremate e-teenuste ja veebilahenduste loomisest. Poolepäevane üritus on osa laiemast ICT Week’i programmist ning seda korraldavad Tallinna Ülikool, Trinidad Consulting ja EstCHI. Vaata ka www.ictweek.eu.

Üritusel esinevad interaktsioonidisainer Hegle Sarapuu, graafiline disainer Daniel Kotsjuba, Eesti Nägemispuuetega Inimeste Fondi eestvedaja Erik Loide, juurdepääsetavuse ekspert Mihkel Uukivi ja Sotsiaalministeeriumi e-teenuste arengu ja innovatsiooni asekantsler Ain Aaviksoo. 

15. mail toimuv konverents on osalejatele tasuta, kuid registreerumine on kohustuslik. Konverents on inglise keeles.

Konverentsi programmiga saab tutvuda siin.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821