13. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idu sai 5 miljonit dollarit

Värske Äripäev kirjutab, kuidas tarkvaraarendajate elu kergemaks tegev Eesti idufirma ZeroTurnaround kogus finantseerimise käigus 5 miljonit dollarit lisakapitali.

Ettevõte kasutab kapitali tootearenduseks ja talendikate tarkvaraarendajate ning teiste töötajate palkamiseks. Uuendama hakatakse näiteks JRebel ja XRebel tooteid, millel on praegu 80 riigis 65 000 aktiivset klienti.

„Eestis võtame inimesi poole võrra juurde, umbes 30 töötajat,“ ütles ZeroTurnaroundi tegevjuht ja asutaja Jevgeni Kabanov Äripäevale. „Eelmise finantseerimise käigus investeerisime müüki ja turundusse. Seekord läheb raha peamiselt tootearendusse.“

Idufirma juht lisas, et ettevõttesse on oodatud kandideerima kõik arendajad, disainerid ja tootejuhid. „Võtke lihtsalt meiega ühendust,“ ütles Kabanov.

Idufirma suurimaks finantseerijaks oli Bain Capital Ventures, mis on Bostoni suurim riskikapitali juhtiv ettevõte. Osaliselt rahastas investeeringut ka Western Technology Investment. Mõlemad on ka varem ZeroTurnaroundi investeerinud. Firma asutati 2007. aastal ja kokku on investeeringuid saadud 15 miljoni dollari eest.

Loe täispikka artiklit aripaev.ee’st

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755