27. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

STV alustas internetiühenduse pakkumist üle õhu

Telekommunikatsiooniettevõte AS STV alustas kiire internetiühenduse pakkumist raadiosidevõrgu kaudu, mis võimaldab stabiilset internetiühendust piirkondades, kus puudub püsiühenduse jaoks vajalik kaabelvõrk. 

STV Air teenus põhineb TDMA tehnoloogial. Võrreldes mobiilsides kasutatava LTE tehnoloogiaga puuduvad mahupiirangud ja on kindlad internetikiirustega paketid. See tähendab, et ei pea muretsema kasutuslimiidi täitumise ja muutuva kiiruse pärast.

Hetkel on teenusega võimalik liituda Viimsi, Muuga, Lagedi, Maardu ja Kostivere piirkonnas.

STV on Eesti telekomioperaator, mis pakub interneti-, televisiooni-, kõneside- ja turvateenuseid üle Eesti. Ettevõtte teenuseid kasutab 18 linnas enam kui 118 000 majapidamise. 1992 aastast tegutsev ja Eesti kapitalil põhinev ettevõte pakub tööd 180 inimesele.

Alates 2015. aasta jaanuarist kuulub STV ka Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liitu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755