Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 9. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google andis TransferWise'ile uue finantsjuhi

Foto: Eiko Kink
Eestlaste loodud valuutaülekannete pakkuja TransferWise palkas omale uue finantsjuhi Matt Briersi, kes töötas enne kolm aastat Google'is Suurbritannia müügijuhina, vahendab Business Insider.

TransferWise kinnitas, et Briers alustas 7. septembril tööd ettevõtte kontoris Londonis. Ettevõtte teatel aitab Briers neil laieneda üle maailma. Ilmselt on peagi kavas avada üksus Jaapanis Tokyos, millele viitavad firma kodulehel olevad töökuulutused.

Enne Google'isse minekut töötas Briers Lloydsi pangas, krediitkaardifirmas Capital One ja juhtimiskonsultatsioone pakkuvas ettevõttes Bain & Company.Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni asutatud idufirma TransferWise on oma nelja tegevusaastaga hüppeliselt kasvanud ja töötajaid palganud. Viimati avati suurejoonelise turunduskampaaniaga kontor New Yorgis.Hinnanguliselt on TransfeWise'i väärtus ületanud viimaste investeeringute toel ühe miljardi dollari piiri, ettevõte ise seda ei kinnita. TransferWise'i tuntumate investorite seas on Andreessen Horowitz, Richard Branson ja Peter Thiel. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755