Autor: ITuudised.ee • 16. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uber hakkab koostööd tegema GoWorkaBit`iga

Rahvusvaheline ettevõte Uber ja Eesti idufirma GoWorkaBit hakkavad koos inimesi tööle saatma.

GoWorkaBiti kekskkonna kaudu on võimalik leida endale päevaks kuni paariks nädalaks tööd. Uber on San Franciscost pärit firma, mis pakub tehnoloogiat autojuhtide ja sõitjate ühendamiseks.

Kahe ettevõtte koostöös on võimalik GoWorkaBiti kaudu tööd leidnud inimestel sõita tasuta tööle kohale. "Väga palju noori saab oma esimese töökogemuse just GoWorkaBiti kaudu ning üheskoos proovivad tehnoloogiaettevõtted selle kogemuse veel paremaks muuta," teatas eestlaste loodud idufirma. GoWorkaBiti kaudu otsib praegu tööd üle 40 000 inimese Tallinnas ja Tartus ning tööd pakub üle 1000 ettevõtte.Tasuta sõitu saab kasutada üks kord 15 euro ulatuses. Uberi teatel on keskmine arve Tallinnas 6 eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755