ITuudised.ee  • 22. oktoober 2015
Jaga lugu:

Huawei plaanib siseneda andmesalvestustoodete turule

Huawei plaanib siseneda andmesalvestustoodete turule.
Huawei plaanib siseneda andmesalvestustoodete turule.  Foto: EPA

Kui seni on Huawei kõige rohkem tuntud kui võrguseadmete tootja, siis nüüd soovib Huawei kanda kinnitada ka andmesalvestussüsteemide ja serveritoodete turul.

Huawei andmesalvestussüsteemide müük on olnud edukas nii Hiinas kui ka teistel kasvavatel turgudel, kus vajadus andmekeskuste järel kiiresti kasvab.  Pakkudes servereid, võrgustikke ja andmesalvestussüsteeme sisaldavaid tootekomplekte, suudab Huawei pakkuda paremat hinnastamist ning vähendada oma klientide kulusid.

"Meie äri on muutumas ja meie klientide vajadused on samuti muutumas. Me peame sisenema uutele turgudele ja samal ajal olema võimelised klientidele pakkuma täislahendusi. Huawei liigub avaliku pilveteenuse pakkumise suunas,” ütles Huawei andmete ladustamise turundusdirektor Jeff Jiang.

Sel aastal suurendas Huawei teadus- ja arenduskeksustes andmesalvestustoodete arendajate hulka 1000 võrra. Lisaks planeerib ettevõte sel aastal avalikustada laiema valiku andmesalvestustooteid.

Seni on Huawei jaoks peamine andmesalvestustoodete turg olnud Hiina. Uuringufirma Gartner andmetel tõusis Huawei 2014. aasta esimeses pooles turuosaga 11% Hiina suuruselt kolmandaks andmeladude (ECB) tarnijaks. Pärast edukat aastat Hiinas plaanib Huawei laieneda ka teistele turgudele.

Huawei plaanib oma tooteid hakata müüma ilma Symanteci brändi abita. 2008. aastal lõid Huawei ja Symantec ühisettevõtte, et müüa andmesalvestustooteid üle maailma. Kuid sel aastal ostis Huawei Symantecile kuulunud ühisettevõtte osa välja. Tehing viidi läbi selleks, et Huawei saaks paremini grupeerida oma tooteid, ühendades omavahel võrguseadmed, serverid ja andmesalvestussüsteemid, et pakkuda oma klientidele täislahendusi.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt