2. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oktoobris alustas tegevust uus tehnoloogiauudiste sait

Geenius.ee peatoimetaja Henrik Roonemaa (paremal) ja tehnoloogiaajakirjanik Hans Lõugas.
Oktoobris alustas tegevust uus tehnoloogiauudiseid kajastav veebiväljaanne Geenius.ee, mille peatoimetaja on tehnoloogiaajakirjanik Henrik Roonemaa.

Novembrist liitus Geenius.ee meeskonnaga ka tehnoloogiaajakirjanik Hans Lõugas.

“Tehnoloogial on meie eludele tohutu mõju ja ajakirjanikena selle uurimine ning seletamine on lõputu tööpõld. Olen väga põnevil, et saan uuenduslikus väljaandes huvitavate kolleegidega seda tööd jätkata,” ütles Lõugas, kes on viimastel aastatel töötanud Eesti Päevalehe ja Delfi tehnoloogiaajakirjanikuna.

Geenius.ee kajastab uudiseid Eestist ja maailmast, annab tarbijanõu seadmete ja teenuste kohta ning küsitleb otsustajaid. "Me valvame, et suurfirmad sulle kotti pähe ei üritaks tõmmata ning tahame olla sulle toeks, et sa oskaksid tehnoloogiamaailmas võimalikult hästi toime tulla," kirjutab Roonemaa Geenius.ee saidis.

Roonemaa sõnul elatub sait puhtalt reklaamist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052